Zingende kerstballen als kerstkaart

Een leuke nieuwe kaart om elkaar met kerstmis te versturen: de kaart met de zingende kerstballen. Wie dacht dat kerstballen niet konden zingen heeft het mis..

Want zingen, dat doen ze: “we wish you a merry christmas, we wish you a merry christmas..” Het zijn de nieuwste soorten kerstkaarten die er momenteel zijn. De kerstballen glimlachen naar je! Leuk om iedereen te versturen die een vrolijke kerstkaart aan de muur wil hebben!

Kerstkaarten maken is in 2011 helemaal in, dus ook deze kerstkaart kun je van jouw eigen stempel voorzien, zo kun je de tekst veranderen en de ballen een ander liedje laten zingen. Ook kun je figuurtjes , foto’s en zelfs een kader toevoegen.

Daarnaast kun je de achtrkant van de kaart zo maken als jij ‘m wil, kun je zelf de grootte bepalen en.. hoef je de kaart niet eens zelf op de post te doen! Kijk, dat is kerstkaartjes versturen anno 2011!

Gebruik kerstmustsjes om je kerstkaart op te vrolijken!
Maak nu je kaart!

Jouw-kerstkaarten.nl is dé site met informatie over kerstkaarten, ideeën en tips voor een leuk kerstkaartje en links naar goede andere sites!

Je kunt zelfs je kerstkaart online samenstellen en direct naar je familie en vrienden versturen!

Verschillende voorbeelden van kerstkaarten! Maak nu ook zelf je kerstkaart online!
Je eigen kerstkaart nu al vanaf € 0,99!