Originele lime groene kerstkaart

Wil je graag eens een spannende, moderne kerstkaart versturen? Kaartje2go heeft een perfecte kaart voor je in het assortiment. Deze limegroene kerstkaart is niet alleen origineel, maar ook modern, spannend en.. zeer geschikt als zakelijke kerstkaart!

De limegroene kerstkaart is een succesvolle kerstkaart van de website kaartje2go. Het succes heeft hij waarschijnlijk te danken aan zijn multifunctionele karakter. Deze kaart is naast reguliere kerstkaart bijvoorbeeld ook zeer geschikt als zakelijke kerstkaart, vanwege het strakke uiterlijk met één vlak zwart en één vlak lime groen. Op het groene vlak aan de rechterkant staat geschreven: ‘fijne kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar’.

Ben je geïnteresseerd in dit ontwerp? Klik dan hier. Je kunt de kaart uiteraard van een andere tekst voorzien en het staat je vrij om naar eigen smaak nog figuurtjes en een kader toe te voegen.

Gebruik kerstmustsjes om je kerstkaart op te vrolijken!
Maak nu je kaart!

Jouw-kerstkaarten.nl is dé site met informatie over kerstkaarten, ideeën en tips voor een leuk kerstkaartje en links naar goede andere sites!

Je kunt zelfs je kerstkaart online samenstellen en direct naar je familie en vrienden versturen!

Verschillende voorbeelden van kerstkaarten! Maak nu ook zelf je kerstkaart online!
Je eigen kerstkaart nu al vanaf € 0,99!