Nederlanders versturen 40 kerstkaarten per jaar

Nederlanders versturen maar liefst 40 kerstkaarten per jaar. Ons eigen land is hiermee het land in Europa waarin het grootste aantal kerstkaarten wordt gemaakt. PostNL ontdekte dit afgelopen in een grootschalig onderzoek dat werd gehouden onder maar liefst 18 landen in Europa.

Kerstkaartjes sturen
Nederland is het meest populaire kerstkaartenland, maar ook Denemarken, Finland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk scoren goed. Hier wordt per huishouden 17 tot en met 30 kaarten verstuurd. Opvallend is dat Zuid-Europese landen veel minder kerstkaarten versturen. Blijkbaar kom je toch minder in de kerststemming als de zon continu schijnt en het wat warmer is.

De leukste zegels
Kerstzegels worden in heel Europa zowat gebruikt. Je kunt ze in vrijwel ale landen kopen voor een gereduceerd tarief. Behalve in Duitsland, want hier zijn kerstzegels juist iets duurder, omdat dit land hiermee geld geeft aan een goed doel.

Gebruik kerstmustsjes om je kerstkaart op te vrolijken!
Maak nu je kaart!

Jouw-kerstkaarten.nl is dé site met informatie over kerstkaarten, ideeën en tips voor een leuk kerstkaartje en links naar goede andere sites!

Je kunt zelfs je kerstkaart online samenstellen en direct naar je familie en vrienden versturen!

Verschillende voorbeelden van kerstkaarten! Maak nu ook zelf je kerstkaart online!
Je eigen kerstkaart nu al vanaf € 0,99!