Maak je eigen nieuwjaarskaarten

Ben je op zoek naar leuke nieuwjaarskaarten om te versturen
naar je vrienden en familie? Kaartje2go heeft naast kerstkaarten ook hele leuke nieuwjaarskaarten.

Ben je te laat met je kerstkaarten? Geen nood! Dan verstuur je toch gewoon een nieuwjaarskaartje? Zo kun je je kennissen en familieleden alsnog een geweldig nieuwjaar wensen!

Kaartje2go heeft een groot assortiment met nieuwjaarskaarten. Je hebt dan ook de keuze uit meer dan 500 ontwerpen (!). Deze ontwerpen kun je vervolgens zelf verder opmaken met figuurtjes, kaders en teksten. Zo kun je er helemaal je eigen creatie van maken!

Daarnaast kun je ook fotokaarten maken als nieuwjaarskaarten. Dit werkt als volgt: maak een leuke foto, upload deze op de website van kaartje2go en voorzie deze van leuke decoratie. Zo heb je een originele nieuwjaarskaart.

Ben je benieuwd naar het assortiment nieuwjaarskaarten van kaartje2go? Neem dan eens een kijkje op de pagina met nieuwjaarskaarten. Wil je fotokaarten maken? Upload je foto dan op de pagina met fotokaarten. We wensen je heel veel plezier!

Gebruik kerstmustsjes om je kerstkaart op te vrolijken!
Maak nu je kaart!

Jouw-kerstkaarten.nl is dé site met informatie over kerstkaarten, ideeën en tips voor een leuk kerstkaartje en links naar goede andere sites!

Je kunt zelfs je kerstkaart online samenstellen en direct naar je familie en vrienden versturen!

Verschillende voorbeelden van kerstkaarten! Maak nu ook zelf je kerstkaart online!
Je eigen kerstkaart nu al vanaf € 0,99!