Kerstkaart met strik

Wil je een originele kerstkaart maken? Maak dan eens een mooie kaart met een sfeervolle strik aan de zijkant. Ontzettend leuk!

Je hoeft zo’n strik helemaal niet zelf aan de kaart vast te plakken. Want met behulp van de site kaartje2go wordt dit automatisch voor je gedaan. Je kunt er namelijk voor kiezen om een strik-kader om je kerstkaartontwerp heen te binden. Het is geen echte strik, maar gewoon een kader in de vorm van een strik. Vaak maken vrouwen de kerstkaarten, maar steeds vaker doen ook de mannen dit! Succes, mannen!

Je kunt voor een leuke kaart een foto op de voorkant gebruiken. Je kunt het zo doen als in het voorbeeld hier. Maar zijn jullie een romantisch stelletje? Misschien heb je wel een gezellige foto van jullie samen in een leuk restaurantje. Of misschien hebben jullie wel een foto waarop jullie samen op vakantie zijn in een warm land. Een leuke strandfoto uit een land als Kroatië is bijvoorbeeld erg origineel om als foto te gebruiken voor je kerstkaart!

Gebruik kerstmustsjes om je kerstkaart op te vrolijken!
Maak nu je kaart!

Jouw-kerstkaarten.nl is dé site met informatie over kerstkaarten, ideeën en tips voor een leuk kerstkaartje en links naar goede andere sites!

Je kunt zelfs je kerstkaart online samenstellen en direct naar je familie en vrienden versturen!

Verschillende voorbeelden van kerstkaarten! Maak nu ook zelf je kerstkaart online!
Je eigen kerstkaart nu al vanaf € 0,99!