Foto kerstkaart

Een originele manier voor het maken van kerstkaarten is het gebruiken van je eigen foto voor je kerstkaartenontwerp. Via een website als kaartje2go kun je dit gemakkelijk doen. Upload je eigen foto en maak hiermee een spetterende kerstkaart.

Kerstkaartjes maken
Kaartje2go heeft een pagina voor het maken van kerstkaarten met je eigen foto. Ben je hierin geïnteresseerd, dan kun je klikken op de link. het is bijzonder leuk, want je kunt deze foto voorzien van een origineel kaders, speelse figuurtjes en de meest originele teksten.

Gemakkelijk en snel!
Vul op het einde van het proces al je adressen in en laat kaartje2go de kaartjes direct voor je op de post doen. Het is handig, gemakkelijk en snel! heb je je kaarten namelijk voor 8 uur ’s avonds op de post gedaan, dan doet de website de kerstkaarten dezelfde dag nog op de post voor je. Tevens kun je een verzenddatum in de toekomst kiezen, waardoor je nu al je kerstkaartjes voor in december kunt maken. De tip van Kerstkaarten Weblog is dan ook: kaartje2go.

Top 5 foto kerstkaarten

Je ziet het steeds vaker dat mensen hele leuke en originele foto kerstkaarten maken en versturen via internet. kerstkaarten Kerstkaarten-weblog heeft een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet voor het maken van je eigen foto kerstkaart.

1. Wees er op tijd bij
Wacht niet te lang met het maken van je foto kerstkaarten. Veel fotokaarten sites hebben het enorm druk tijdens de kerstperiode en de leveringstijden kunnen daardoor langer worden. De enige website die ik ken die binnen 24 uur je kerstkaarten kan leveren is Kaartje2go.nl Hou er ook rekening mee dat TNT post tijdens de kerst miljoenen kerstkaarten tegelijk moet bezorgen. Dat kan betekenen dat als je te laat je kaarten post, ze ook te laat aankomen. Neem dus geen risico en bestel je foto kerstkaarten op tijd.

2. Probeer eerst 1 kaartje als test
Het is verstandig om eerst een kleine bestelling te doen voordat je al je kerstkaarten bestelt. Zo kun je eerst even rustig proberen en mocht het resultaat je niet bevallen, dan kun je altijd nog kiezen voor een andere foto voor je kerstkaart.

3. Maak zo veel mogelijk foto’s en selecteer later
Geheugenkaarten zijn relatief goedkoop geworden. Koop dus een grote geheugenkaart en maak zo veel mogelijk foto’s, de selectie komt later wel. De beste foto kerst kaart kun je niet plannen!

4. Voorkom grote lichtverschillen
De beeldsensor van een digitale camera kan vaak geen grote verschillen in lichtintensiteit overbruggen. Probeer daarom foto’s te maken die óf geheel in de zon zijn óf helemaal in de schaduw. Er zijn veel sites en programma’s waar je je foto lichter mee kunt maken.

5. Gebruik een lichte foto
Op je scherm ziet een foto er altijd lichter uit dan op een afdruk. Dat komt doordat je scherm licht geeft en een afdruk niet. Zeker als er personen op de foto staan, let er dan op dat ze voldoende in het licht staan. Maak je een foto van een situatie met veel contrast (grote verschillen tussen lichte en donkere delen), gebruik dan een flits om de personen op de voorgrond voldoende licht te geven (’in te flitsen’). Zo maak je de mooiste foto kerstkaart.

jouw-kerstkaarten.nl is een initiatief van:

Kaartje2Go
Gebruik kerstmustsjes om je kerstkaart op te vrolijken!
Maak nu je kaart!

Jouw-kerstkaarten.nl is dé site met informatie over kerstkaarten, ideeën en tips voor een leuk kerstkaartje en links naar goede andere sites!

Je kunt zelfs je kerstkaart online samenstellen en direct naar je familie en vrienden versturen!

Verschillende voorbeelden van kerstkaarten! Maak nu ook zelf je kerstkaart online!
Je eigen kerstkaart nu al vanaf € 0,99!