De leukste weetjes over kerstmis

Ben jij een ultieme kerstfreak, dan is het natuurlijk leuk om de feiten te kennen. Jouw Kerstkaarten geeft je in dit artikel de leukste weetjes over kerstmis. We gaan het hebben over het opeten van je kerstboom, zomerse kersthits en de grootste sneeuwpop van de wereld.

Eetbare kerstboom
Om te beginnen het opeten van je kerstboom, want wat zullen we hier nou precies mee bedoelen? Nou, dat de naalden en denneappels van een kerstboom eigenlijk best gezond en eetbaar zijn. Hier zit namelijk veel Vitamine C in, wat weer goed is voor je weerstand. De boomschors zouden we trouwens links laten liggen. Maar verder: ideetje voor tijdens de kerstmaaltijd?

Zomerse kerstsingle
Iedereen kent Last Christmas van Wham! Wist je echter al dat deze single helemaal niet tijdens de donkere dagen van het jaar is opgenomen? Georde Michael en consorten hebben de single namelijk opgenomen tijdens de zomerperiode. Een zonnige kerstsingle, dus!

Grote, boze sneeuwman
Vind jij sneeuwpoppen stiekem wel wat griezelig? Dan zul je vast geen fan zijn van de grootste sneeuwpop ooit. Deze was namelijk 34 meter hoog! Hoe krijgen ze het voor elkaar, zul je je afvragen. Dat doen wij namelijk ook.

Gebruik kerstmustsjes om je kerstkaart op te vrolijken!
Maak nu je kaart!

Jouw-kerstkaarten.nl is dé site met informatie over kerstkaarten, ideeën en tips voor een leuk kerstkaartje en links naar goede andere sites!

Je kunt zelfs je kerstkaart online samenstellen en direct naar je familie en vrienden versturen!

Verschillende voorbeelden van kerstkaarten! Maak nu ook zelf je kerstkaart online!
Je eigen kerstkaart nu al vanaf € 0,99!